Bezoek

Luister de hele maand juli naar muziek in de Mozes & Aäronkerk!

Waar mag ik voor jou over spelen? Zit op het puntje van je stoel bij jouw persoonlijke muziekstuk na een 1-op-1 ontmoeting met de musicus.

Droom lekker weg bij alle muziekstukken die voor andere mensen worden ge√Įmproviseerd, maar waarvan je het verhaal niet kent.

Of kijk je ogen uit hoe een duo tijdens de compositie-challenge in korte tijd samen een nieuwe compositie maakt. Hoor hoe het muzikale dagboek van de stad tot leven komt.

Reserveren is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. De toegang is gratis. Via onze donatiezuil of collectebus bepaal je jouw eigen bijdrage.

“Hartelijk dank voor de prachtige ervaring. Een muzikale ode aan mijn opa die ik nooit gekend heb.

Een eerbetoon op wat zijn 40e sterfdag bleek te zijn”

– Birgit

Openingstijden

Elke dinsdag t/m zaterdag in juli zijn we geopend van 12.00 ‚Äď 16.00 uur (let op: vrijdags vanaf 13.30 uur).

Van 12.00 ‚Äď 15.00 uur beluister je persoonlijke muziekstukken en is er ruimte om jouw verhaal te delen.
Vanaf 15.00 uur doet de gastmusicus mee. Je hoort het duo een nieuwe compositie maken: het muzikale dagboek.
Om 15.45 uur wordt dit muzikale dagboek uitgevoerd en opgenomen. Je bent van harte welkom om daarbij te zijn! De opname zal de dag erna op de website en op onze socialmediakanalen terug te kijken zijn.

“Verwacht altijd het onverwachte, zoals vandaag. Een leven lang in Amsterdam, maar deze kerk nog nooit van binnen gezien. Laat staan met livemuziek. Heerlijk!”

– Martine & Olav

Locatie

Ons festival vindt plaats in de monumentale Mozes & Aäronkerk, aan het Waterlooplein nummer 207 in Amsterdam.

Met het openbaar vervoer is de kerk makkelijk te bereiken, je stapt dan uit bij metrostation Waterlooplein.

De Mozes & Aäronkerk is een indrukwekkend gebouw, zeker ook van binnen! We zijn dankbaar dat we juist in deze bijzondere ruimte nieuwe muziek mogen laten klinken. Meer lezen over het gebouw en haar historie? Ga dan naar www.mozesenaaronkerk.nl.

 

Steun ons

Ieder verhaal verdient een plek in het muzikale dagboek van de stad. Daarom mogen er geen financi√ęle drempels zijn om te komen luisteren en deel te nemen. Je bepaalt zelf of en wat je kunt bijdragen aan jouw bezoek aan Een Harp onder de Riem.

Je kunt je donatie achterlaten met de pin of contant. Deze bijdrage is hard nodig om het project dit jaar én in de toekomst te kunnen (blijven) realiseren.

Wil je ook een steentje bijdragen? Gebruik de knop hieronder of maak je donatie over op onze bankrekening: NL89 RABO 0374 0259 91 t.n.v. Music in the Making o.v.v. ‚ÄėDonatie Harp onder de Riem‚Äô. Elke bijdrage is welkom, heel hartelijk dank!

Steun het festival met een financi√ęle bijdrage! >

“Lieve musici, ik had mij geen mooier cadeau kunnen wensen bij de start van Pride! Complimenten voor je talent en compositie. Brava!
Heel veel liefs,

Boris.‚Ä̬†